Hansen Industrial Gearbox Services introduceert complete vervangpakketten


Edegem-Antwerpen, 24 maart 2015. De service-afdeling van Hansen Industrial Transmissions nv (HIT) introduceert zijn 'all-in-one spares kits'. Deze kits of pakketten bevatten alle onderdelen en toebehoren om cruciale componenten zoals een as of een tandwiel, in een tandwielkast te vervangen. In april, op de beurzen Maintenance Antwerpen en Maintenance Next Rotterdam, wordt deze nieuwigheid van HIT services ook visueel voorgesteld en toegelicht.

Voor het vervangen van een defecte as of een beschadigd tandwiel kunnen gebruikers uiteraard de originele wisselstukken bestellen. Echter dienen naast de as of het wiel meestal ook lagers, afdichtingen enz. mee vervangen te worden.

Vaak zal de aankoopdienst van de gebruiker dan meerdere leveranciers contacteren voor de verschillende toebehoren. Vervolgens moet men offertes aanvragen en vergelijken, bestelbonnen opmaken en de interne logistiek opstarten om alles tijdig aangeleverd te krijgen; een tijds- en kostenintensief gebeuren.

In het kader van 'streven naar duurzame partnerschappen', waarbij HIT het 'meedenken met de klant' hoog in het vaandel dragen biedt het bedrijf 'ALL-IN-ONE SPARES KITS' aan. Deze complete vervang- pakketten zijn verkrijgbaar voor alle HIT productreeksen.

De voordelen voor de eindgebruiker zijn legio. Hij krijgt vooral een betere controle over de 'total cost of ownership' van zijn geïnstalleerde aandrijvingen en uiteraard is de totale pakketprijs voor zijn wisselstuk(ken) voordeliger dankzij de 'all-in-one' en 'one-stop-shop' principes. Daarenboven krijgt de klant gegarandeerd de juiste stukken (OEM gecertifieerde originele onderdelen). Dit resulteert dan weer in een langere levensduur van de aandrijvingen en vergemakkelijkt bovendien de traceerbaarheid. De vervangpakketten vallen tevens onder de regelgeving van 1 jaar HIT garantie.

Contact:
Lena De Wachter, Communications Officer
info@hansenindustrialgearboxes.com